Het liefste wil je dat je kind lekker in zijn vel zit en vol zelfvertrouwen is. Dat is niet altijd even vanzelfsprekend. Soms zijn kinderen niet gelukkig, voelen ze zich niet fijn of zijn minder blij dan normaal.

Er is niet altijd een duidelijke oorzaak aan te wijzen waarom je dochter of zoon niet zichzelf is. Het kan wel zijn dat je bepaalde dingen opvallen zoals dat je kind:

onzeker is
boze buien heeft
verdriet heeft
(faal) angstig is
problemen met in slaap komen of nachtmerries heeft
zich niet of moeilijk kan concentreren
sociale omgang lastig vindt
met zijn of haar gedrag problemen ondervindt
gepest wordt of zelf pest

Het kan lastig zijn om met dit ‘andere’ gedrag om te gaan. Als je het gevoel hebt dat jij en je kind er samen niet uitkomen dan kan ik helpen.

Kindertherapie Baarn, Eemnes, Laren, Bunschoten, Spakenburg

Mijn begeleiding is laagdrempelig, oplossingsgericht en kortdurend. In 5 à 10 sessies kunnen we vaak al veel bereiken.

Kinderen weten vaak zelf (on)bewust wat het probleem is. Ik zoek samen met jouw kind naar het verwoorden van het probleem en oplossingen.

Ik geef ze spelenderwijs tips en advies hoe ze meer grip kunnen krijgen op hun gedachten, gevoelens en hun gedrag.

Dat doen we door spelletjes te spelen, sportief bezig te zijn, te knutselen of iets met theater en muziek te doen.  Net wat bij jouw kind past en waar hij of zij zich prettig bij uitgedaagd voelt.

Wil je meer over mij en mijn werkwijze weten klik dan op de knop

Soms zijn kinderen niet gelukkig, voelen ze zich niet fijn of zijn minder blij dan normaal. Heb jij daar ook last van?

Slaap je bijvoorbeeld slecht en/of heb je te veel nare dromen? Ben je vaak boos of verdrietig? Zijn je ouders gescheiden en kan je daar niet aan wennen? Denk je dat je overal slecht in bent? Of word je misschien gepest? Het kan ook zijn dat je eigenlijk niet precies weet wat er aan de hand is.

Je ouder(s)/verzorger(s) en/of je huisarts hebben gemerkt dat je niet helemaal jezelf bent. Ze willen je graag  weer blij en gelukkig zien en daarom kwamen ze bij mij. Ik ben er om naar je te luisteren, tips te geven en je verder te helpen zodat je je weer gaat voelen zoals jij wil.

Kindertherapie Baarn, Eemnes, Laren, Bunschoten, Spakenburg

Voordat je naar me toe gaat, wil je misschien wel weten wie ik ben en wat ik doe in mijn praktijk.

Ik ben Muriel en ik help kinderen, zoals jij, met het vinden van oplossingen. Samen met jou wil ik ontdekken wat bij jouw eigen ik past en waar je sterk, moedig en blij van wordt. Jij kent jezelf het beste dus daar komen we vast wel uit.
Voor onze ontdekkingstocht kunnen we gebruik maken van alles wat ik in mijn praktijk heb: spelletjes, knuffels, verkleedkleren, knutselspullen en nog veel meer.

Het belangrijkste is dat jij je weer blij en gelukkig gaat voelen. En dat je weer genoeg zelfvertrouwen hebt.

Wil je nog meer over mij weten, klik dan op de knop